Shopping Cart: 0 Products
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελία 60 ευρώ και άνω

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ

..το βούτυρο κακάο εξάγεται από τους καρπούς του κακαόδεντρου (Theobrama cacao) με τη μέθοδο της ψυχρής συμπίεσης η οποία διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τα θρεπτικά συστατικά του.

Πολλές εταιρίες καλλυντικών και φαρμακευτικών ειδών χρησιμοποιούν το βούτυρο κακάο στα προϊόντα τους καθώς πρόκειται για μία πλούσια τροφή για το δέρμα.

Απορροφάται εύκολα από το δέρμα χωρίς ν΄ αφήνει λιπαρότητα πράγμα που το καθιστά ιδανικό για ξηρές ή γερασμένες επιδερμίδες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και βοηθάει στην αντιμετώπιση των ραγάδων, ουλών και ρυτίδων καθώς και στην διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Τέλος είναι πλούσια πηγή φυτικών λιπαρών και βιταμινών Ε και Κ που έχουν επουλωτικές ιδιότητες και γι΄ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία για δερματικές παθήσεις όπως έκζεματα ή δερματίτιδες.