Shopping Cart: 0 Products
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελία 60 ευρώ και άνω

Ηξερες οτι..

ΛΑΔΙ ΑΡΓΚΑΝ

..το λάδι Αργκάν εξάγεται από τα κουκούτσια του φρούτου Argania Spinosa που καλλιεργείται στο Μαρόκο. Θεωρείται ακριβό λάδι καθώς η παραγωγή του είναι σε σχέση με τη ζήτησή του. Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για έναν […]

ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ

..το λάδι καρύδας είναι ένα μικρό θαυματουργό εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού! Χάρη στις αντιμικροβιακές του ιδιότητες κ την μεγάλη του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε μπορεί να καταπολεμήσει τις στοματικές λοιμώξεις καθώς […]

ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

..το λάδι αβοκάντο είναι ένα από τα λίγα βρώσιμα καλλυντικά λάδια που όπως και το ελαιόλαδο προέρχονται από τον σαρκώδη καρπό του δέντρου και όχι από σπόρους. Πρόκειται για ένα αγαθό που βοηθάει στην καλή […]